Mä en oo kirjottanu piiiitkään aikaa yhtää mitää, aika säälittävää vai mitä? Oon tosi pahoillani, mut ku ei vaan oo tapahtunu mitää.

Hiihtoloman vietin kotona. Olin tietty kavereiden kanssa ja kaikkee tollast, kakarana kaivettii pulkatki esille ja lähettiin laskemaan x'DD Koitin myös Jennan lumilautaa. Ekaks meni ihan kamalasti, kaatuilin ja sellast, mutta sitten alko mennä paremmin. : DDD Luistelemass en oo ollut, ku en omista luistimii. Harmi, sillä se on kivaa : (

Nyt on taas koulu jatkunu, kokeit ei onneks oo vielä vähään aikaan tiedossa. Läksyi kyll on, mutt niit on aina xDDDD

Ja värjäsin muuten hiukset! Ne on merkillisen siniset. Ostettiin musta paketti ja laitettiin se sitt vaikuttaa kotona, samaan aikaan sauna oli lämpiämäs ku mutsi halus sinne (ite en tykkää saunoa). Sain sitt ihan tyhmän idean, ku halusin jotku erikoisen värin hiuksiin niin meni sinne saunaan, joka oli jo lämmennyt ihan mukavasti. Olin siell kunnes mutsi käski huuhtoo värin pois, sininen siit sitt tuli. Voivottelin siin kauheesti, ett mikä meni vikaan. Syytin mutsiikin et olis vakuuttavampi xDDD Mutta oikeesti tykkään niist! Ja koulussa kaikki tuijotti ihan äimänä.

Tälläst täällä, pitäis viel niihin haasteisiin vastata...